Кога новиот систем за најавување ќе биде овозможен, сите корисници ќе треба да завршат брзо еднократно поставување со ресетирање на нивната лозинка. Вашиот профил, кориснички статус, курсеви, дискусии, ресурси и пристапот до Hive Mind ќе останат непроменети.

Денес не е потребна никаква акција. Го потврдениот датум и јасните упатства чекор-по-чекор ќе ги споделиме пред промената да стапи на сила.

Имате прашања? Контактирајте нè на contact@hive-mind.community.